Over mij


over-mij
Mijn naam is Riecky Steenbeek. Na vijf jaar intensief voor een grote afslank organistatie mensen te hebben geholpen hun ideale gewicht te bereiken, heb ik besloten als gewichtsconsulente in mijn eigen praktijk mensen individueel te gaan  begeleiden.

Mijn motivatie om mensen te willen helpen met afslanken is omdat ik ook aan den lijve heb ondervonden hoe het voelt om met overgewicht te moeten leven, Hoe dit je fysieke maar ook je mentale gesteldheid kan beïnvloeden. Hoe het is om een nieuwe, gezonde leefstijl aan te leren en hoe goed je je voelt wanneer je deze nieuwe gewoonten vast kunt houden.

Ik kan je de weg wijzen die je kunt bewandelen naar een nieuw eet- en leefpatroon, waar je gezin gewoon in te passen is. Absoluut geen shakes, papjes of drankjes, geen pillen of dure supplementen. Gewoon normaal eten en leven. Het is zoveel makkelijker dan je denkt, natuurlijk heb je wel een goede inzet en motivatie nodig, maar nu je dit zit te lezen weet je dat je dat ook hebt, anders was je niet op mijn site terecht gekomen. Laat me je helpen zodat jij ook leert dat afslanken en op gewicht blijven helemaal niet zo ingewikkeld is.

En soms heb je alleen maar de “stok achter de deur”nodig. De wekelijkse controle, ook dat kan!

Bekijk de contact pagina en maak een afspraak via het formulier of bel me even.

Tot snel!