We gaan van start!


Morgen gaan de kindjes weer naar school en iedereen weer volop aan het werk, voor zover je afgelopen week nog niet was begonnen. De vakantieplannen worden of zijn al gemaakt en daarbij is natuurlijk de vakantie outfit ook al door je gedachten geflitst….

De boodschappenlijst met gezonde voedingsmiddelen is gemaakt en de spullen zijn ingeslagen en liggen je vol verwachting aan te staren. Open je de koelkast dan staren de witlofstronken, ijsbergsla, snijbonen, spruiten etc. je vol verwachting aan. Wat gaan ze met me doen, wordt het een extra uitje voor de smaak, een lekker sausje( natuurlijk kan dat!) Wat ga jij voor leuks en lekkers verzinnen?

En wanneer je opkijkt waar dat geroezemoes vandaan komt, staart een berg oranjegoudglanzende mandarijnen omsingeld door appels en bananen je vol goede moed aan, als dat niet motiverend is!

Hebben jullie de eetmeter app al ge├»nstalleerd? Nee🙄snel doen hoor, dat is een fijn hulpmiddel bij het gezondere leven.

Morgenochtend met vliegende vaart aan de slag, vandaag voorbereiden, laat je niet onaangenaam verrassen door niet voorbereid te zijn.

Heel veel succes!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *